Veel gestelde vragen

Welke typen hulp kan ik aanvragen in jouw regio

In jouw regio bieden wij hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging en ondersteunende begeleiding. Al deze typen hulp kan u dus aanvragen in jouw regio. U kunt om verschillende redenen behoefte hebben aan hulp. Een van de redenen kan zijn dat u zelf niet meer in staat bent tot het uitvoeren van sommige taken. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een hulp als u het zelf te druk heeft om de taken bij te houden.

Hoe werkt gaat een aanvraag voor zorg in jouw regio in zijn werk?

Als u ons inschrijfformulier invult krijgt u van ons per direct een activatiemail. Als u hierop heeft geklikt kan u direct online uw eisen opgeven en vervolgens uw zorgaanvraag uitzetten. Wij gaan dan direct opzoek naar hulpen uit regio jouw regio. Zodra wij iemand hebben gevonden die aan uw eisen voldoet, krijgt u een mail van ons. Als wij niemand vinden, hoort u dit uiterlijk in zes werkdagen. U betaald ons in dat geval niets

Wat kost het mij?

We hebben standaard prijzen voor de uurtarieven, te weten:
Kosten Mijnzorginhuis.nl - Huishoudelijke hulp jouw regio per uur (all-in)
Huishoudelijke hulp € 14,50
Ondersteunende begeleiding € 10,00
Persoonlijke verzorging € 14,50

Onder het tarief van € 14,50 per uur dat u aan uw hulpverlener betaalt, vallen alle taken die de hulp uitvoert. U betaalt de hulp voor elk uur dat hij of zij in uw opdracht taken uitvoert.
Daarnaast rekenen wij eenmalig bemiddelingskosten. Via het inschrijfformulier op deze site kunt u zich vrijblijvend bij ons aanmelden.

Ik wil graag aan de slag als hulp in jouw regio, hoe werkt dat?

Zoekt u werk in de zorg, dan kan u zich aanmelden op deze site voor een bijbaan in jouw regio.

Is er controle op de hulp?

Wij zoeken alleen hulpen uit uw regio (jouw regio). De controle op de hulp vindt op drie momenten plaats:
Ten eerste wordt de hulp bij inschrijving door ons gecontroleerd.
Ten tweede wordt er bij het verwerken van uw aanvraag gezocht naar een hulp die aan uw eisen voldoet. Hierbij gaan wij dus aan de hand van uw criteria op zoek naar een geschikte hulp.
Als wij iemand aan u koppelen, dan ontvangt u de gegevens van de hulp. U maakt dan een afspraak (als derde controle moment) om te kijken of er 'een klik' is. Indien dit het geval is maakt u de overige afspraken met de hulp. Onze hulpen zijn minimaal 16.


Vergelijk hier de tarieven van hulp in de huishouding in jouw regio.