Kosten particuliere thuiszorg

Uw hulp in de huishouding heeft een uurtarief van € 15,- per uur inclusief toeslagen en vakantiegeld. U krijgt gegarandeerd een legale hulp in de huishouding. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons hulp in de huishouding abonnement.

  • Voordelig uurloon
  • Legale hulp in de huishouding
  • Handig uren overzicht
  • Wij houden niets in van de hulp in de huishouding

Abonnement

€ 14,95 per maand

Voor slechts € 14,95 per maand kijkt u nooit meer om naar uw huishouden en uw zoektocht naar een geschikte hulp in de huishouding. Het abonnement biedt u vele voordelen. Zo heeft u recht op een fonds bij schade door hulp (€2.500,-), regelen wij een nieuwe hulp in de huishouding als uw hulp stopt en kunt u gebruik maken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp in de huishouding voor € 15,-
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende hulp in de huishouding indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurloon van € 15,- is helemaal van de hulp in de huishouding. Zo verdienen zij goed en eerlijk.

Uw voordeel
Het abonnement van € 14,95 biedt u vele voordelen. Zo kunt u gebruik maken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een nieuwe hulp in de huishouding als uw hulp stopt en heeft u altijd een voordelige hulp in de huishouding in huis.

Garantie
Uw abonnement gaat pas in als wij een hulp in de huishouding voor u hebben gevonden. Wanneer u geen klik heeft met de hulp in de huishouding, zoeken wij gewoon voor u verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen hulp in de huishouding voor u vinden, betaalt u ons niets.

Hulp in de huishouding aanvragen

Handig om te weten over uw abonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een hulp in de huishouding hebben gevonden, gaat uw abonnement in. Vanaf dat moment betaalt u maandelijks € 14,95.

Nee, u hoeft nog niets te betalen op het moment dat u zich inschrijft. Zolang wij geen hulp aan u voorstellen, betaalt u niets. U start met betalen op het moment dat wij voor het eerst een hulp aan u voorstellen. Uw abonnement gaat dan in.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen hulp in de huishouding voor u kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

U sluit het abonnement voor een periode van een jaar af. Na dit jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar info@mijnzorginhuis.nl.

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw hulp in de huishouding. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de hulp in de huishouding en de facturen die u periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat uw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.