Huishoudelijke hulp voor ouderen


Hebt u moeite met het doen van het huishouden? Willen bepaalde werkzaamheden niet meer lukken? Dan is het een goed idee om een hulp in de huishouding in te schakelen. Onze hulp in de huishoudingen staan klaar om u te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Zo blijft uw huis netjes, schoon en opgeruimd.

Huishoudelijke hulp ouderen

Hoe ouder men wordt, hoe vaker men moeite heeft met het uitvoeren van bepaalde huishoudelijke taken. Gelukkig kunt u een hulp in de huishouding inschakelen die u vele taken uit handen neemt. Wanneer u ervoor kiest om een hulp in de huishouding in te schakelen dient u rekening te houden met de volgende kosten voor particuliere thuiszorg:

  • De vergoeding voor de hulp – € 15,- per uur (all-in)

Waarom een hulp in de huishouding voor ouderen?

Ouderen hebben vaak moeite met bepaalde huishoudelijke taken. Wij willen het leven van ouderen graag een stuk makkelijker maken. Dat doen we door een geschikte hulp in de huishouding te zoeken. Het zoeken van een hulp doen wij altijd aan de hand van de opgegeven wensen en eisen. Daarnaast bieden wij nog vele andere voordelen:

  • garantie
  • Geen gedoe – wij nemen al het werk uit handen
  • Het grootste aanbod van Nederland

Ook voor ondersteunende begeleiding en persoonlijke verzorging bent u bij Mijnzorginhuis.nl aan het juiste adres. Wij helpen u ook graag bij het vinden van een geschikte begeleider of verzorger. Geef dit bij uw aanvraag aan, wij staan voor u klaar! Schrijf u vandaag nog in voor hulp in de huishouding voor ouderen.