Hulp in de huishouding gezocht in Heerenveen ?

Voor huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging of ondersteunende begeleiding in Heerenveen

Bent u op zoek naar een hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging of ondersteunende begeleiding  in Heerenveen? Op deze site vindt u alle informatie om een hulp in Heerenveen aan te vragen.

Huishoudelijke hulp in Heerenveen

Onder huishoudelijke hulp valt alle hulp die u nodig heeft bij het huishouden. Hierbij kunt u denken aan het doen van de was en het stofzuigen van uw huis, tot het halen van boodschappen of het lappen van uw ramen. Tussendoor is - als u dat wenst - tijd om samen met uw huishoudelijke hulp een kopje koffie te drinken en even te ontspannen. De huishoudelijke hulp uit Heerenveen die wij aan u koppelen, wordt gescreend op basis van uw criteria. De frequentie waarmee de huishoudelijke hulp bij u langskomt bepaalt u ook zelf.
U kunt om verschillende redenen behoefte hebben aan een hulp in de huishouding in Heerenveen. Een van de redenen kan zijn dat u zelf niet meer in staat bent tot het uitvoeren van sommige huishoudelijke taken en een schoonmaakhulp hulp in Heerenveen wilt inschakelen. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een huishoudelijke hulp als u het zelf te druk heeft om uw huishouden bij te houden.

Persoonlijke verzorging in Heerenveen

Persoonlijke verzorging is alle hulp die u zelf krijgt. Hierbij moet u denken aan scheren, aankleden, wassen, eten en drinken. De hulp die u ontvangt wordt geselecteerd op basis van uw wensen, net als de frequentie waarmee de persoonlijke verzorger bij u langskomt.

Ondersteunende begeleiding Heerenveen

Deze begeleiding kan u ondersteunen bij het (her)krijgen van een zinvolle dagindeling. De exacte invulling hiervan kan allerlei vormen aannemen.

Onder informatie vind u meer informatie over onze diensten en tarieven. Voor het aanvragen van zorg kan u terecht onder inschrijven. Zoekt u juist werk als zorgverlener, dan kan u terecht op de website voor een bijbaan in Heerenveen.

De vergoedingen Mijnzorginhuis.nl per uur (all-in, ex bemiddelingsbedrag)
Huishoudelijke hulp € 12,50
Ondersteunende begeleiding € 10,00
Persoonlijke verzorging € 12,50
Gemeente Heerenveen
Website http://www.heerenveen.nl
Plaatsen/stadsdelen Akkrum, Aldeboarn, Bontebok, De Knipe, Gersloot, Haskerdijken, Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Katlijk, Luinjeberd, Mildam, Nes, Nieuwebrug, Nieuwehorne, Nieuweschoot, Oranjewoud, Oudehorne, Oudeschoot, Terband of Tjalleberd
Startpagina 0513.startpagina.nl / 0513.startkabel.nl / Onlineregio.nl (0513)
HulpInHuis Huishoudelijke hulp Heerenveen